LEAF – State of the art technology

Noua tehnologie de purificare a aerului, destinata spatiilor publice interioare

Tehnologia TEQOYA are în permanență același scop: să protejeze oamenii împotriva poluării aerului din interior 24/7, într-un mod sustenabil și fără a dăuna mediului înconjurător. Aceasta se bazează pe mai mult de 20 de ani de cercetare, care a început chiar înainte de apariția brandului TEQOYA, iar după apariția TEQOYA eforturile au fost doar intensificate, pentru a îmbunătăți calitatea soluțiilor noastre prin satisfacerea noilor nevoi.

Lansată în 2022, noua tehnologie LEAF – Low Energy Active Filter – extinde aplicarea ionizarii negative a aerului la filtrarea aerului într-o tehnologie hibridă.

LEAF combină perfect performanța unică a tehnologiilor TEQOYA:

  • Ionizare negativă a aerului, fără emisie de ozon
  • Filtrare in camp electrostatic, proces ce captează microparticulele ionizate negativ într-un filtrul electrostatic care poate fi periodic curățat
  • Consum foarte redus de energie, în comparație cu produsele profesionale ale oricărui alt producător

Tehnologia LEAF nu prezinta risc de descărcări/socuri electrice asociate cu tehnicile anterioare de colectare electrostatică și oferă astfel o soluție de filtrare a aerului sigură, fiabilă, ușor de întreținut și foarte eficientă din punct de vedere energetic!

Lasă un comentariu

%d blogeri au apreciat: