Teqoya 450

Discret si silențios, Teqoya 450 sunt purificatoare aer ideale pentru utilizarea în spații de până la 50 m2, cum ar fi un birou sau o sufragerie spațioasă.

Datorita tehnologiei unice brevetate, lupta eficient împotriva microparticulelor, alergenilor, virușilor și bacteriilor din aerul interior.

Vezi testul din filmul de deasupra.

Recomandat și pentru zonele în care se fumează sau cu un grad de poluare mai ridicat, cu suprafața de până la 25 m2.

Preț 2745 Lei

Plasează comanda sau vezi detalii produs aici

Teqoya 200

Discret si silențios, TEQOYA 200 sunt purificatoare aer ideale pentru utilizarea intr-un dormitor sau la birou, sau orice încăpere cu o suprafață de până la 30 m2.

Vă recomandam să îl așezați pe noptieră, pentru a respira aer sănătos noaptea și pentru a vă bucura de beneficiile ionilor negativi. Luptă eficient împotriva particulelor, alergenilor și bacteriilor din aerul interior. Ușor si compact, vă poate însoți oriunde mergeți.

Vezi testul din filmul de deasupra.

Recomandat și pentru zonele în care se fumează sau cu un grad de poluare mai ridicat, cu suprafața de până la 15 m2.

Preț 1869 Lei

Plasează comanda sau vezi detalii produs aici

 
5opti.jpg

Teqoya Nomad

Este cel mai versatil purificator aer, menit sa te însoțească in orice călătorie si sa iți ofere aer sănătos in orice moment.

Funcționează fără filtru și este eco-responsabil, luptă eficient impotriva poluanților, bacteriilor, virușilor, alergenilor, ori a fumului de țigară și mirosurilor dintr-o incăpere mică (10-15 m2) sau din habitaclul vehiculului in care te afli, beneficiind tot timpul de aerul pur de la munte.

Indiferent de planurile pe care le ai, iși va găsi cu ușurință locul in bagaj sau in vehicul și va deveni in mod natural cel mai sănătos tovarăș al tău in orice călătorie.

Preț 1090 Lei

Plasează comanda sau vezi detaliile produsului aici

Teqoya Nomad auto

Compacte și silențioase, aceste purificatoare aer pot fi luate cu tine oriunde, indiferent că mergi la birou, sau în camera de hotel dacă te afli în vacanță, beneficiind tot timpul de aerul pur de la munte.

Indiferent de planurile pe care le ai, își va găsi cu ușurință locul în bagaj sau în vehicul și va deveni în mod natural cel mai sănătos tovarăș al tău în orice călătorie.

Preț 999 Lei

Plasează comanda sau vezi detaliile produsului aici

unnamed (9) (4).jpg
 

TEQOYA ALANA

Purificatorul de aer destinat spațiilor interioare publice

DSR_6879.jpg

ALANA™ reprezintă prima aplicare a tehnologiei brevetate LEAF - Low Energy Active Filter - de la TEQOYA. 
Este un nou purificator de aer, special conceput pentru a răspunde atât nevoilor spațiilor interioare publice (birouri, magazine, centre spa, hoteluri, restaurante, școli, case de bătrâni...), cat și nevoilor de calitate superioară a aerului în spațiile rezidențiale.

DSR_6914 .jpg

Purificatorul de aer este dezvoltat de TEQOYA, în colaborare cu partenerul sau strategic și liderul francez în calitatea aerului și în sectorul construcțiilor - Grupul Aldes.
ALANA™ este primul purificator de aer care combină tehnologia de ionizare negativă a aerului cu filtrarea electrostatica, permițând astfel plăcilor polarizate sa capteze microparticulele din aer.
Prin inovație, TEQOYA a creat o formă sigură de purificarea a aerului prin filtrare electrostatică: fără descărcare electrică și adaptată folosirii de către publicul larg.

To learn more about our selection of products, contact us today.

 
purificator de aer
TEQ200-CONSOLE-RECADRE-ANTHRACITE.jpg
purificator aer
purificator aer
purificator aer teqoya
teqoya 450 in living room
teqoya 450
teqoya 450 la fereastra
purificator aer
teqoya nomad in schools
purificator aer
purificator aer

TEQOYA 

PROBABIL CELE MAI BUNE PURIFICATOARE AER

ECOLOGICE, ECONOMICE, SIMPLU DE FOLOSIT

ACASĂ, LA BIROU SAU ÎNTR-O CĂLĂTORIE, PROTEJAȚI-VĂ DE POLUARE

Dezvoltarea purificator aer TEQOYA este bazată pe o tehnologie inovatoare, brevetată și dezvoltată în 15 ani de cercetare de laborator. Purificator aer Ionizator TEQOYA oferă o purificare naturală a aerului, într-un mod delicat, fără emisii de ozon, super economic pentru utilizatorii săi și în același timp ecologic, toate componentele aparatului fiind reciclabile. Datorită consumului foarte redus și nefolosirii niciunui fel de consumabile pe toată perioada de viață, aparatul prezintă un beneficu financiar și unul moral fiind purificator aer cu cea mai scăzută amprentă de carbon, fiind astfel probabil cel mai sustenabil purificator aer din piață.

Avantajul financiar al purificatorului constă în următorii factori:

- consumă doar 1,5 W

- nu mai cheltuiți bani cu schimbarea filtrelor de cel puțin 2 ori/an

- perioadă de garanție 10 ani

La o privire amănunțită asupra factorilor de mai sus, veți constata că pe toată perioada garantată de funcționare a purificatorului, veți cheltui mai puțini bani decât dacă ați achiziționa un model obișnuit de purificator.

Acest purificator aer elimină toate tipurile de microparticule, în special poluanții și agenții responsabili pentru alergii și boli respiratorii sau cardiovasculare. Datorită ionilor negativi furnizați de purificatorul de aer, respirați un aer sănătos și pur ca și cum ați păstra ferestrele deschise la o casă din creierii munților sau din mijlocul pădurii, pe marginea unei cascade, ori la malul mării. Purificatorul de aer TEQOYA este foarte eficace și sunt disponibile modele în funcție de suprafață. Astfel poți adapta modelul pentru încăperi între 12 și 50 de metri pătrați sau chiar și în mașină. Purificatorul de aer TEQOYA este cel mai versatil aparat din piață, probabil cel mai bun din TOP 10 cele mai bune purificatoare de aer.

Purificatoarele de aer TEQOYA sunt proiectate și fabricate în Franța, realizând o purificare ecologică a aerului, fără filtre costisitoare, consum mic de energie (1,5 W) și silentioase (0db).

Așa cu știm cu toții, poluarea aerului interior este inevitabilă și are efecte semnificative asupra mediului și sănătății noastre.

Ionii negativi sunt adevărații aliați ai sănătății noastre datorită beneficiilor dovedite de numeroase teste și studii în toate marile laboratoare și universități ale lumii:
• Reducerea efectelor astmului și dificultăților de respirație
• Îmbunătățirea calității somnului odihnitor
• Prevenirea durerilor de cap și a migrenelor
• Îmbunătățirea oxigenării sângelui, a tensiunii arteriale și a ritmului cardiac
• Reglarea producției de serotonină (stres și hormon de dispoziție)

COVID-19

FUNCȚIONEAZĂ PURIFICATOARELE DE AER TEQOYA ÎMPOTRIVA VIRUȘILOR?

Ca în cazul tuturor tehnologiilor de purificare a aerului, un important aspect luat în considerare în momentul când se evaluează eficiența de captare a aerosolilor de orice fel, este dimensiunea acestuia.

Aruncând o privire rapidă asupra diferențelor de dimensiune între bacterii și viruși, observăm următoarele: majoritatea bacteriilor măsoară de la 1 la 10 micrometri (µm scris – 1 la 10 miimi de milimetru) în timp ce virușii au o dimensiune medie de 10 la 400 nanometri, de 10 la 100 de ori mai mică ! Acești agenți patogeni sunt de 100 până la 10.000 de ori mai mici decât un bob de nisip!

Purificatoarele de aer TEQOYA pot fi eficiente pe astfel de particule mici? Răspunsul este da. Acestea au fost testate pe o gamă largă de dimensiuni ale particulelor, până la 7 nanometri și, de asemenea, pe bacterii. Rezultatele arată o eliminare foarte clară a bacteriilor din aer, cu o rată de eficiență de aproximativ 90%:

Purificatoarele de aer, permit reducerea concentrației medii de viruși prezenți în aer. Pe de altă parte, acordați atenție tipului de purificator pe care îl alegeți. COVID-19 are o dimensiune de 0,1 microni și se poate răspândi rapid de la persoană la persoană plutind în aer. Purificatorul de aer trebuie să fie capabil să îl rețină sau să îl dezactiveze în timp ce se află în aer.

Este rezonabil să credem că această concentrație mai mică reduce probabilitatea transmiterii între oameni. Cu toate acestea, este important să rețineți că acest lucru nu elimină riscul transmiterii, mai ales într-un spațiu cu o rată de ocupare ridicată sau între oameni care stau foarte aproape unul de celălalt.

 

De ce să aleg Ionizatorul Teqoya în locul unui purificator obișnuit?

In videoclip veți putea vedea în mai puțin de 2 minute care sunt avantajele și beneficiile folosirii purificator aer TEQOYA