Nanovator DM69 WIFI

DM69 WIFI este cel mai complex senzor de monitorizare a calității aerului de pe piață, folosit pentru măsurarea calității aerului, si detectează nivelul următorilor poluanți:

  • Dioxid de carbon (CO2)

  • Formaldehide (HCHO)

  • Compuși Volatili Organici (TVOC)

  • Microparticule in suspensie - Smog (PM2,5; PM10)

  • Temperatura si umiditatea aerului din locuințele sau birourile noastre

Vezi detalii aici

Preț  839 Lei

 
3.jpg

Nanovator 69

Nanovator 69 este același model ca și Nanovator DM69 WIFI, însă fără modulul de conectivitate la internet.

Monitorul este folosit pentru măsurarea calității aerului, si detectează nivelul următorilor poluanți:

  • Dioxid de carbon (CO2)

  • Formaldehide (HCHO)

  • Compuși Volatili Organici (TVOC)

  • Microparticule in suspensie - Smog (PM2,5; PM10)

  • Temperatura si umiditatea aerului din locuințele sau birourile noastre

Vezi detalii aici

Preț 749 Lei

 
3.jpg
Nanovator PT02 interconectivitate

Nanovator PT02

Best Seller

Monitorul inteligent Nanovator PT02 indică nivelul calitații aerului din încăpere, folosind cei mai complecși și preciși senzori de pe piață.

Nanovator PT02 indică nivelul la care se află calitatea aerului din încăpere, oferind astfel controlul deplin asupra aerului. Cu ajutorul senzorilor de mare precizie, de tip infraroșu pentru CO2 și laser pentru PM (microparticule) iți poți transforma încaperea într-o zonă cu aer curat.

PT02 este capabil de a se interconecta cu purificatorul dumneavoastră, umidificatorul sau chiar cu sistemul de ventilație existent. Acestea se realizează prin protocolul său de contectare WiFi sau prin port RS485. De asemenea, alimentarea sa este programabilă cu ajutorul încărcătorului inteligent inclus în pachet.

Pret 1190 Lei

 

Senzori de Măsurat Calitatea Aerului Dienmern

În lumina problemelor de mediu, a încălzirii globale, dar mai ales al actualelor evenimente și context pandemic, este necesară o prevenție intensivă, în special pe perioada iernii

În consecință, măsurarea calității aerului și a concentrației de dioxid de carbon (CO2) este foarte necesară!

Având cunoștință despre concentrația nivelului de poluanți și în special a dioxidului de carbon (CO2) din casele sau birourile noastre, ne putem simți în siguranță datorită acțiunilor ce pot fi luate pentru a îmbunătăți calitatea aerului pe care-l respirăm!

Pentru a preveni răspândirea virusului, un senzor calitate aer ne poate arăta valoarea reală a microparticuleleor și gazelor nocive din atmosfera casei sau a biroului nostru, iar atunci când concentrația acestora este prea mare, probabilitatea existenței virusului sau a altor bacterii este și mai mare.

Astfel, putem acționa în consecința prin instalarea în încăperi a unui purificator aer, sau acolo unde calitatea aerului la exterior este de bună calitate ar trebui asigurată o aerisire adecvată a incintei.

Diernmen%2520DM605_edited_edited.jpg
d3ad0ad452295187818a39fbd4bcea81_edited_edited.jpg

Dienmern DM605

Monitor de măsurare a calității aerului, detectează nivelul de formaldehidă (HCHO), compuși organici volatili (TVOC), microparticule in suspensie (PM1; PM2,5; PM10), temperatura si umiditatea.

Monitorul dispune de mai mulți senzori și un ventilator incorporat, pentru a permite monitorizarea in timp real al poluanților enumerați mai sus, cu rezultate exacte.

Preț 609 lei

Vezi detaliile produsului

Dienmern DM103

Dienmen Dm103 este un monitor de calitate ce monitorizează microparticulele PM2,5, temperatura si umiditatea.

Aparatul poate însoți și sublinia cu exactitate eficiența unui purificator aer  menit să purifice aerul din casa sau biroul tău.

Aparatul dispune de mai mulți senzori și un ventilator incorporat, pentru a permite monitorizarea in timp real al poluanților enumerați mai sus, cu rezultate exacte.


Preț 399lei

Vezi detaliile produsului aici

Senzor calitate aer.jpg

Dienmern DM125 WIFI

Dienmern DM125 WIFI este un excelent senzor conectați folosit pentru măsurarea calității aerului, și detectează nivelul de dioxid de carbon (CO2), (PM1; PM2,5; PM10), temperatura și umiditatea aerului din locuințele sau birourile noastre.

Preț 739 lei

Vezi detaliile produsului aici

 


Kaiterra Business Solutions

Respirați inteligent cu Gama Business Solutions Sensedge


Respiră inteligent. Economisește energie. Crește productivitatea.

Kaiterra

Senzor calitate aer gama Sensedge

Monitorul pentru controlul și măsurarea calității aerului este conceput pentru a fi inteligent, ajută la întreținerea  sănătoasă a clădirilor și aduce economie de energie.

Vezi detalii aici